De ce sa ne alegi?

 

Serviciile de gazduire reprezinta motorul  website-ului dvs. Un site bun fara un hosting de calitate nu foloseste la nimic.

Servicii accesibile: Va oferim servicii si suport de cea mai buna calitate la tarife accesibile tuturor buzunarelor. Serverele noastre sunt de ultima generatie si serviciile instalate pe acestea sunt mereu optimizate, securizate si personalizate astfel incat clientul sa aiba parte doar de ce e mai bun.

Va punem la dispozitie o conexiune garantata stabila, astfel incat pagina dumneavoastra sa ve incarca aproape instant indiferent de locatia accesarii acesteia Situat in Cluj intr-o zona centrala centrul de date Scalis dispune de urmatoarele facilitati:

 

Firma de hosting asigura solutii hardware de inalta performanta, disponibilitate sporita, o retea de internet rapida si stabila si oferte  de pret transparente.

Redundanta la energia electrica. Generator propriu, UPS-uri iar cladirea dispune de statie de transformare proprie.

Suportul tehnic oferit de firma de hosting este asigurat de o echipa de profesionisti, cu o experienta vasta  in domeniul transferului si securitatii datelor.

Utilizam multiplii provideri de internet. Locatia centrala ne permite ca providerii de internet sa vina pe trasee diferite. Dispundem de conexiuni rapide la internet si peering de mare viteza cu marii provideri de internet.

  • Temperatura constanta. Utilizam un sistem de climatizare industrial cu redundanta N+1 astfel pastram o temperatura de 21 o C +/- 2 o C.
  • Securitate. Cladirea este pazita de o firma privata 24/24h iar accesul se face pe baza de cartela. Camera serverelor este supravegheata video in permanenta.
  • Doar hardware performant. Pentru un mediu de lucru impecabil utilizam doar echipamente profesionale: echipamente de retea Dell si Cisco; UPS-uri APC si rack-uri Compaq.

Firma de hosting investeste permanent in tehnologie, pentru a asigura clientilor sai cel mai inalt standard de calitate. Oferta noastră de găzduire web este în aşa fel organizata, să facă faţă tuturor nevoilor de stocare şi de trafic ale oricărui web site atât pentru companii mici sau mari cât şi persoane fizice !