Despre noi

Pentru a fi online, site-ul trebuie sa aiba un nume de domeniu inregistrat si gazduit pe un server profesional, de asta ne ocupam chiar noi, este de ajuns sa ne spuneti ce nume de domeniu web doriti, noi il cumparam in numele dvs. si-l gazduim pe serverele noastre. Firma de hosting se ocupă de tot pentru tine: achiziţionare domeniu, găzduire, setare email, design, optimizare şi promovare web. Ai o echipă completă de programatori, graficieni, specialişti SEO şi SEM care lucrează pentru tine

Pretul este unul din cei mai importanti factori de decizei, de aceea oferim cel mai bun raport calitate-pret din domeniu.

Firma noastra de gazduire web va ofera garantat servicii profesionale: stabilitate, performanta si respect fata de clienti.

Infrastructura moderna ne permite oferim solutii profesionale de gazduire web pentru toate tipurile de site-uri, de la cele mici consumatoare de resurse, cum sunt blogurile sau web site-urile de prezentare, la cele mari,  portaluri web complexe sau magazine online interactive bazate pe platforme gen Magento.