Gazduire reseller

gazduire reseller

Dat fiind ca suntem o companie de web developement, cunoastem cel mai bine necesitatile punctuale ale ofertantilor de profil si în consecinta oferim facilitati financiare si tehnice exceptionale pentru dealerii nostri din toata România.

Gazduirea reseller iti ofera sansa de a incepepe propria afacere online sau de a gazdui site-urile proprii intr-un singur loc cu un singur panoul principal de administrare. Prin intermediul acestui tip de gazduire (reseller) ai acces complet in sectiunea de administrare a pachetului de gazduire prin Web Host Manager (WHM). Daca alegi gazduirea de tip reseller doar tu detii control deplin in impartirea resurselor intre mai multe conturi dupa preferinte, in acest mod ai posibilitatea de creea pachete de gazduire adaptate fiecarui site in parte.

Cu ajutorul pachetelor noastre pentru revanzatori puteti oferi proprile servicii de Gazduire !
Aveti posibilitatea de a adauga, modifica, inregistra, sau suspenda, domenii sau subdomenii, conturi de e-mail sau conturi de acces.

Printre avantajele oferite de un astfel de serviciu de gazduire reseller se numara:
– costul unui abonament lunar se încadreaza între un server dedicat si un cont cu toate facilitatile
– salvarile de date zilnice, saptamanale, lunare va protejeaza informatiile stocate
– nameservere anonime ne pastreaza invizibilitatea fata de clientii dvs. Nici o informatie vizibila nu va putea conduce clientii dvs. catre hrmedia.