Gazduire web

solutii profesionale de web hosting: gazduire shared, gazduire VPS, servere dedicate la preturi avantajoase!

Firma de hosting este o companie de gazduire web de top! Oferim caracteristici avantajoase si preturi bune!

Oferim pachete pentru shared hosting: soluții accesibile pentru oamenii ce doresc sa lanseze un site personal, un nou blog sau un site de prezentare! Prin găzduirea sitului  pe un server web partajat,  (shared hosting) putem să acoperim toate nevoile dvs. de hosting păstrând în același timp taxele lunare la un nivel cât mai scăzut posibil.

Oferim performanța de top, securitate, flexibilitate si valoare devansand continuu concurența in materie de gazduire website!

Firma de hosting –  un furnizor de   gazduire web site de incredere!

Firma de hosting este sustinuta de cel mai fiabil data center din Romania!

  • Accesul la echipamente se face doar de catre personalul nostru iar totul este sub supraveghere video. Serverele sunt monitorizate prin 2 sisteme distincte (unul local si altul extern) iar departamentul tehnic este disponibil la centrul de date 24/24 h.
  • Siguranta datelor este garantata de un sistem de backup profesional oferit de R1Soft, sistem care genereaza un backup incremental al datelor pe un server extern la fiecare 8 ore. Clientul avand posibilitatea dintr-un panou de control sa faca restore la orice fisier dintr-o data anteriora.
  • Traficul efectuat intre serverele de gazduire (server backup, server MySQL) se face printr-o retea separata gigabit pentru o securitate maxima a datelor transmise intre servere.

Vezi aici pachetele de gazduire web