Inregistrare domenii

rezerva acum domeniul tau de internet!

Numele de domeniu trebuie sa fie cat mai simplu si sa reprezinte imaginea ta online, astfel cunoscuti, clientii si partenerii de afaceri vor tine minte mai usor numele de domeniu. Alege numele dorit, apoi completeaza formularul pentru a finaliza procesul de inregistrare domenii.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Nume domeniu (separa prin virgula):

Observatii

Pentru clientii de design pagini web si nu numai punem la dispozitie gazduire si rezervarii de nume de domeniu la cele mai atractive preturi. Pachetele de hosting sunt predefinite dar pentru nevoi speciale gasim cea mai adecvata solutie.

Inregistrarea unui domeniu cu numele firmei dumneavoastra NU este un capriciu. Imaginati-va ce repercursiuni ar avea scenariul urmator asupra imaginii si finantelor companiei dumneavoastra. Pe o perioada de 1 an investiti timp si bani sa va faceti reclama, sau sa legati relatii cu clientii prin adrese de mail si site care nu sunt nume de domenii rezervate ci sunt doar subdomenii la un provider internet, care de cele mai multe ori va ofera serviciul gratuit. Daca doriti sa va mutati situl si adresele din diferite motive (se aplica tarifare, va dezvoltati si spatiul devine insuficient, etc.) si sa il gazduiti in alta parte? In acel moment ati descoperit ca munca dumneavoastra de 1 an de a va face cunoscuta adresa sitului sau cea de mail, plus banii cheltuiti, au fost aruncati. Imaginea unei companii nu poate exista fara un nume rezervat. Rezervati acum un domeniu web:

Preturi inregistrare domenii

  • .ro – pe viata 34.9 €
  • .ro – anuale 9 € /an
  • .com, .net, .org, .us, .biz 8.9 € /an
  • .eu 4.5 € /an
  • .info 8.9 € /an
  • .mobi 11.9 € /an

Preturile pentru inregistrare domenii web sunt afisate in Euro nu contin TVA 24%.

Domeniile sunt inregistrate direct pe numele clientilor.
Domeniile .RO se inregistreaza pe o perioada nelimitata.

Informatii utile rezervare domenii web / Reguli pentru inregistrarea unui domeniu de internet:

Pentru numele domeniului se pot folosi oricare dintre caracterele alfanumerice (a-z, A-Z, 0-9) precum si semnul minus (-). Un domeniu nu poate incepe si nu se poate termina cu „-” si poate avea cel mult 26 de caractere, incluzand si .ro.

Activarea unui domeniu dureaza in jur de 48 de ore din momentul efectuarii (si confirmarii) platii!