O firma hosting de incredere! Serviicii de gazduire web in Romania

Calitatea serviciilor
Cea mai importantă caracteristică „serviciile de hosting”. Suntem într-o continuă dezvoltare şi întotdeauna investim în echipamente noi.
Cu Data Center propriu şi servere de ultimă generaţie oferim servicii profesionale, de calitate superioară cu uptime minim garantat de 99,98%.

Experienţă
Avem experienţă de peste 6 ani în domeniul internet şi date şi de peste 4 ani în domeniul servicii de tip hosting.
Misiunea noastră este ca printr-o evoluţie continuă, munca în echipă, stabilitate şi profesionalism să devenim cel mai bun furnizor de servicii de tip hosting din România!

Suport real 24/24
Suportul nostru oferit este unul real, pe nivele separate, Level.1, Level.2, Level.3, în funcţie de suportul dorit de client.
Vă oferim suport prin cele mai uşoare şi simple metode. În sistemul nostru sunt angajaţi operatori cu experienţă care supraveghează 24 / 7 sistemele de suport şi oferă răspunsuri sigure într-un timp foarte scurt.

Tehnologie şi infrastructură
Folosim tehnologii avansate, de ultimă generaţie precum: cPanel, DirectAdmin, CentovaCast, Whmcs, Plesk, HyperVM, SolusVM, VmWare şi nu numai… Avem propria infrastructură, propriul Data Center dotat cu tehnologii de ultimă generaţie precum: curent trifazic, ups, aer condiţionat, motitorizare video, senzori temperatură şi umiditate, Conexiune de 10Gbps.

Colaborări
Unul din factorii principali în domeniul hosting este acela de aţi alege cu cine colaborezi. Noi am ales să colaborăm cu provideri din România şi Europa pentru conexiunea la internet (conexiuni de minim 1000Mbps până la 10Gbps). Iar pentru tot ceea ce înseamnă hardware colaborăm cu producători precum: Dell, Hp, MicroServer, IBM, Cisco Systems.

100% Satisfacţie pentru clienţi noştri
Suntem încrezători că veţi fi mulţumiţi de serviciile noastre de hosting  web.
În prezent avem clienţi de tip hosting de renume mulţi alţi hosteri ce au ales să-şi aducă serverele în propriul nostru Data Center.

Preţuri rezonabile pentru gazduire site (calculăm în raport calitate – preţ)
Software-ul şi hardware-ul utilizat este calculat în modul cel mai economic pentru a oferi produsele la cel mai mic preţ.
Constant lucrăm la îmbunătăţirea infrastructurii noastre şi a calităţii serviciilor ce le oferim. Facem tot ce este posibil pentru ca dumneavoastră să fiţi mulţumit de ceea ce oferim, iar preţul să fie pe măsura calităţii serviciilor.

Experţi în domeniu şi folosim munca în echipă
Folosim toţi paşi în domeniul munca în echipă. Suntem o echipă tânară ce lucrează profesional şi suntem în continuă dezvoltare. Suntem gata oricând pentru experienţe noi şi suntem deacord că aşa, evoluţia noastră va fi una pe măsura aşteptărilor dumneavoastră. Pentru noi munca în echipă înseamnă mult. Iubim munca în echipă!

Un ridicat grad de securitate
Pentru toate serviciile oferite avem acelaşi grad de securitate, ridicat şi garantat 100%. Toate tranzacţiile dumneavoastră pe website-ul nostru, https://www.firma-hosting.com sunt criptate 128-biţi. Folosim întotdeauna ultimile versiuni de Software şi Hardware. Colaborăm în domeniul securitate cu cele mai cunoscute corporatii!