Plata servicii gazduire web si rezervare domenii

Plata oricarui serviciu de webhosting, webdesign, inregistrare domenii se face in avans. Plata se poate face prin banca, posta, personal sau orice alta metoda existenta de plata.
Plata facuta pentru inregistrarea de domenii nu este returnabila.

Returnarea platilor se poate face doar in cazul serviciilor de gazduire. Returnarea platilor catre acest serviciu se poate face in maxim 30 de zile de la efectuarea platii si se returneaza valorea serviciilor, din care se mai scad taxele de expediere a banilor.
Pentru toate serviciile oferite de noi se elibereaza factura fiscala, care va fi trimisa in maxim 30 de zile de la intrarea banilor in contul nostru.
Plata serviciilor se poate face in maxim 3 zile de la primirea facturii proforme, pentru o amanare de maxim 15 de zile, va rugam sa ne contactati.
In caz de neplata a serviciilor contractate se poate recurge la plata de despagubiri minim 1% din valoarea contractului pentru fiecare zi de neplata si intreruperea imediata a serviciilor oferite. Reluarea desfasurarii contractului se poate face dupa plata tuturor restantelor si un avans de minim 3 luni. Neplata domeniilor inregistrate duce la anularea domeniilor respective si plata unei penalitati in valoare de 50% din valoarea domeniilor inregistrate.