Promovare SEO

Firma de hosting vă oferă împreună cu un site de calitate şi servicii de optimizare, pentru o poziţionare cât mai bună în paginile rezultatelor motoarelor de căutare ca: Google, Bing, Yahoo.


Optimizarea SEO oferita de „Firma de hosting” inseamna a aduce afacerea dumneavoastra in prim plan in fata a mii de posibili clienti.

» alegerea si rezervarea  unui nume de domeniu
» analiza web site-urilor concurente
» consultanta profesionala  pentru alegerea cuvintelor cheie relevante
» stabilire titlu, descriere pagina adecvate
» creare META taguri (title, descriere, cuvinte cheie, etc), atributele ALT pentru imagini
» folosirea cu eficienta a tag-urilor h1, h2, h3
» analiza  densitatii cuvintelor cheie in pagini
» optimizare structura web site
» crearea unui site map XML si inscriere la Google, pentru o indexare rapida a paginilor site-ului
» optimizare continut web site

SEO se bazeaza pe informatiile rezultate in urma cercetarilor de marketing pe Internet, legate de modul cum functioneaza motoarele de cautare si de comportamentul consumatorilor. Noi stim cum sa va optimizam site-ul, pentru ca stim cum cauta clientii vostri potentiali. Prin utilizarea unor servicii SEO profesionale, beneficiati de cea mai buna vizibilitate in motoarele de cautare si de cel mai bun trafic pentru site-ul dumneavoastra. Va aducem vizitatori prin promovare si optimizare SEO.

     Oferim servicii complete de comunicare eficienta atat in mediul online cat si in cel offline. Luati legatura cu noi si va putem arata tot ce stim sa facem!!

Nu este suficient sa aveti un web site frumos. Site-ul trebuie sa apara in prima pagina in Google pentru a va aduce profit! WebSite-urile concurentilor dumneavoastra sunt deja acolo. Optimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai eficienta modalitate de promovare.

De asemenea gestionăm campanii de publicitate pe internet de tip PPC (pay per click) gen publicitate Google AdWord, oferindu-vă astfel posibilitatea de promovare a site-ului.

Pretul pentru optimizarea SEO

Pretul pentru serviciile de optimizare SEO este stabilit in functie de numarul de „cuvinte cheie” si de „concurenta cuvintelor”. Va rugam sa ne contactati pentru un audit SEO gratuit!