Servicii de gazduire web de calitate – platforma Linux

Toate conturile de gazduire beneficiaza de ultima versiune de cPanel / WHM cu sistem de operare Linux

gazduire web linuxGazduire web Linux / web hosting Linux

Firma noastra foloseşte cea mai avansată platformă de gazduire web disponibilă in acest moment, o platforma de ultima generatie bazata pe LINUX.

Ce diferentiaza un serviciu de gazduire web (web hosting) de celelalte servicii existente pe piata? Viteza, Siguranta Datelor si Suportul tehnic.

 Viteza – Serverele oferite prin „Firma de hosting” ofera mai multe conexiuni prin FIBRA OPTICA la nodul (backbone-ul) internet-ului. Prin Fibra Optica datele circula cu o viteza apropiata de „viteza luminii”.

Suport Tehnic – Va puteti astepta la un suport tehnic puternic, dedicat dumneavoastra, din partea echipei noastre responsabile cu suportul si serviciul clienti.

Folositi serviciul de web hosting oferit de „Firma de hosting” si web site-ul dumneavoastra va fi conectat in permanenta prin ultima generatie de servere la internet prin linii digitale de FIBRA OPTICA de viteza ridicata. Oferim 99.9% uptime garantat si 24 X 7 performanta. Apelati la specialistii nostri pentru servicii profesionale de gazduire pe servere Linux aflate fizic in Romania.

Sistemele de operare folosite de 2webdesign pentru servere este Linux, aplicatiile noastre de administrare a conturilor sunt dezvoltate pe o platforma super securizata folosind C++,PHP si MySQL.