Termeni de Servicii

Termeni si Conditii de Gazduire, Contract Web Hosting

      Acest contract descrie tipurile de comportament care le ingaduim sa se desfasoare pe serverele noastre si obligatiile fiecaruia. Acesti termeni se pot modifica fara un aviz prealabil. Prin cumpararea oricarui sericiu oferit de noi duce la obligatia dumneavoastra de a respecta acest contract, iar in caz contrar avem dreptul sa suspendam serviciile oferite catre dumneavoastra fara drept de rascumparare, iar dupa caz putem cere despagubiri.

        Descriere generala

        Firma-hosting.com ofera servicii de gazduire site-uri si de inregistrari domenii, webdesign, programare web.

        Site-urile gazduite de noi nu trebuie sa contina urmatoarele tipuri de continut:

        – Material ilegal : include orice material care se afla sub legile dreptului de autor, de exemplu materiale audio, video, software, muzica, carti etc.

        – Site-uri pentru adulti : include site-uri care contin orice tip de material mai mult sau mai putin pornografic, legal sau ilegal.

        – Warez : include software piratat, ROMS, emulatoare, hacking, cracking, etc. De asemenea sunt incluse si site-urile care au doar linkuri catre oricare material denumit warez.

        – Spam : orice activitate care este considerata spam, adica trimiterea de email-uri la persoane care nu au solicitat acest lucru.

Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:
– Include expresia „Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte expresii asemanatoare,
– Adresa de email a fost colectata de pe un site public,
– Daca datele de indentificare ale expeditorului sunt incomplete sau incorecte,
– Daca nu puteti demonstra ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs,
– Daca procedura de retragere (opt-out) din baza de date cu adrese de e-mail nu functioneaza,
– Daca folositi liste de e-mail cumparate sau primite la schimb si vi s-a spus ca este legal,
– Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

Va rugam cititi legislatia in vigoare:

– Lege nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comerţul electronic ( http://www.legi-internet.ro/index.php?id=22 )
– Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ( http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/677_2001.php )
– CAN SPAM ACT ( http://www.ftc.gov/bcp/edu/pubs/business/ecommerce/bus61.shtm )

        Obligatiile noastre sunt doar de furnizare a serviciilor noastre si descrise pentru fiecare serviciu in parte in paginile aferente din site. In cazul in care sunt neclaritati cu privira la oferta noastra va rugam sa ne contactati la telefonul : 0730 518 614  sau pe email : office@firma-hosting.com .

        Noi nu ne asumam raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau alte cauze care nu sunt sub controlul nostru, al furnizorilor nostrii.

        Nu ne asumam raspunderea pentru continutul contului nici unui client si nu putem fi trasi la raspundere pentru orice fapta intreprinsa de oricare dintre clientii nostrii.

        Clientul se obliga sa nu ne traga la raspundere pentru orice fel de situatie care se poate ivi din cauze care nu sunt direct controlate de noi. In caz de litigii in care noi suntem implicati din cauza unui client, acel client se obilga sa plateasca toate taxele de proces sau alte cheltuieli rezultate din acest fapt.

        Controlarea oricarui site gazduit de noi se face periodic pentru depistarea oricarui tip de material interzis. In cazul depistarii unui asemenea cont, acesta se suspenda in maxim 24 de ore dupa ce a fost trimis un avertisment proprietarului contului respectiv si acesta nu ia masuri in aceasta privinta.

        Poti folosi orice tip de script CGI sau non-CGI, dar care nu afecteaza performantele sistemelor, iar in caz contrar putem restrictiona accesul la acel script.Conturile de shell nu se activeaza decat daca sunt motive seriose pentru acest lucru, si doar daca clientul isi asuma responsabilitatea pentru acest lucru.

        In cazul in care resursele sistemului adica latimea de banda sau/si utilizarea procesorului sunt monopolizate de un anumit cont acesta poate fi intrerupt imediat, acest lucru se aplica doar in cazuri extreme si este doar pentru a oferi tuturor celor care sunt gazduiti pe acel server dreptul de a se folosi de resursele pe care fiecare le-a contractat.

        Acest contract se incheie pe o perioada de minim 3 luni, in caz ca doriti sa renuntati mai devreme de cele trei luni o puteti face in cele 30 de zile de la plata sau doar prin plata acelor luni ramase, pana la incheierea contractului. Toate ofertele speciale se incheie pe o perioada de mimin 12 luni. Contractul se prelungeste automat cu o luna dupa lunile initiale, in cazul in care nu se doreste incheierea acestuia.

        Noi garantam in cazul in care intrerupem furnizarea oricarui serviciu, ducerea la sfarsit a contractului incheiat, indiferent daca mai aveti o luna sau 20 de luni.