Web Design

Creare pagini web: De la pagini de prezentare la solutii web complexe, de la creare web site la redesign toate acestea le oferim in urma unui studiu de caz, suntem mereu dispusi sa va ajutam pentru a lua o decizie corecta pentru succesu Dvs in online.

Daca doriti servicii profesionale si de incredere, ati ajuns in locul potrivit. Societatea noastra va ofera cele mai bune servicii de web design. Putem oferi solutii diverse, site de prezentare, solutii ecommerce, catalog de produse, in functie de tematica site-ului. Informaticienii din echipa noastra se vor asigura intotdeauna ca site-ul dumneavoastra beneficiaza de cea mai potrivita solutie de programare. Atat experienta acumulata de-a lungul anilor cat si creativitatea, ne-au ajutat sa cream si sa promovam pe web, site-uri de prezentare si magazine virtuale cu interfata moderna si intuitiva, optimizate pentru Google!

  Serviciile oferite de noi se doresc a fi in concordanta cu tendintele actuale precum WEB 2.0 si obtinerea avantajelor de pe urma folosirii noilor tehnologii HTML5 si CSS3, imbinate perfect cu elementele dinamice oferite de libraria JavaScript jQuery! 

Firma noastra va pune la dispozitie o echipa cu experienta in web design, dedicata dezvoltarii de solutii web performante si atractive. Mai jos aveti o lista cu serviciile Web oferite:

  • Design si dezvoltare website de  zero (solutii complete la preturi accesibile)
  • ReDesign website
  • Website dinamic cu modul de administrare continut (panou de administrare CMS)
  • Design si dezvoltare magazine online (solutii ecommerce)
  • Optimizare pentru motoare de cautare ( promovare Google & SEO)
  • Servicii eficiente de optimizare si analiza website.
  • Dezvoltare Template-uri WordPress, Joomla, Magento, OpenCart
  • Web site anunturi / licitatii online / soluti  de plata electronice
  • Promovare (publicitate) online
  • Alte servicii web, la cerere

Asadar va oferim intreg pachetul de servicii necesar: Construire site, Implementare, Optimizare, Promovare, SEO, Gazduire, Intretinere continua!

Reusita în afaceri necesita în prezent utilizarea tuturor resurselor si mijloacelor informationale disponibile, precum si extinderea relatiilor de afaceri în afara limitelor teritoriului national. Alegeti acum oferta noastra de web design si veti fi in primul loc!

Cream site-uri de orice tip, care se incarca repede, sunt SEO friendly, toate acestea la un pret corect! Nu uitati ca fiecare proiect are specificatii proprii. De aceea, va invitam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata de web design.